Köp Dilaudid (Hydromorphone HCL) Online

Kontakta; delkolab@hotmail.com

Dilaudid (hydromorfon HCL) behandlar måttlig till svår kronisk smärta. Detta läkemedel är ett narkotisk analgetikum.

Du kan köpa Dilaudid online (Hydromorphone HCL) 8 mg tabletter utan recept (RX) från oss.

Det är också tillgängligt som lyofiliserad DILAUDID för intravenös (IV), subkutan (SC) eller intramuskulär (IM) administrering. Varje injektionsflaska innehåller 250 mg steril, lyofiliserad hydromorfon HCl för att rekonstitueras med 25 ml sterilt vatten för injektions USP för att ge en lösning innehållande 10 mg / ml.

Det kemiska namnet DILAUDID (hydromorfonhydroklorid) är 4,5a-epoxi-3-hydroxi-17-metylmorfinan-6-on-hydroklorid.

Lagring

Förvara vid 25 ° C (77 ° F); utflykter tillåtna till 15 ° -30 ° C (59 ° -86 ° F). [Se USP kontrollerad rumstemperatur]. Skydda mot ljus.

Köp Dilaudid online

Kontakta; delkolab@hotmail.com

Köp Dilaudid 8 mg online

Köp Dilaudid 4 mg online

köp Dilaudid online ,

Hur man köper Dilaudid online,

köp Dilaudid nästa dag,

försäljning av Dilaudid online,

Beställ Dilaudid medicin,

köpa Dilaudid med kreditkort,

köp Dilaudid med bitcoin,

hur man köper Dilaudid online,

recept Dilaudid,

torsk på nätet Dilaudid,

torsk Dilaudid inget recept,

köp Dilaudid utan recept,

Köp Dilaudid moneygram,

köp Dilaudid med paypal,

köp Dilaudid Storbritannien,

köp Dilaudid Sverige,

köp Dilaudid Korea,

köp Dilaudid USA,

köp drog Dilaudid,

köpa Dilaudid Powder online,

köp Dilaudid Crystal online,

Dilaudid beställer online,

köpa billiga Dilaudid online,

över natten Dilaudid torsk,

köp Dilaudid Liquid online,

Var kan man köpa Dilaudid online,

Köp Dilaudid med Western Union,

var att köpa billiga Dilaudid online ,

beställ Dilaudid online,

köpa Dilaudid piller online,

köp Dilaudid nästa dag,

hur man beställer Dilaudid online,

beställa billiga Dilaudid online,

Kontakta; delkolab@hotmail.com

Hydromorfonhydroklorid är en ren opioidagonist med den huvudsakliga terapeutiska aktiviteten av analgesi. En signifikant egenskap hos analgesin är att den kan ske utan förlust av medvetande. Opioida analgetika undertrycker också hostreflexen och kan orsaka andningsdepression, humörförändringar, psykisk störning, eufori, dysfori, illamående, kräkningar och elektroencefalografiska förändringar.

Många av effekterna som beskrivs nedan är vanliga för klassen av mu-opioidanalgetika, som innefattar morfin, oxikodon, hydrokodon, kodin och fentanyl. I vissa fall kan det inte finnas data som visar att DILAUDID-HP har liknande eller olika effekter än de som observerats med andra opioida analgetika. I avsaknad av data motsatsen antas dock att DILAUDID-HP skulle ha dessa effekter.

DILAUDID-HP utgör liten risk för direkt exponering för vårdpersonal och bör hanteras och kasseras försiktigt i enlighet med sjukhus eller institutionell policy. Patienter och deras familjer ska instrueras att spola eventuell DILAUDID-HP som inte längre behövs.

Tillgång till missbrukande läkemedel som DILAUDID-HP utgör en yrkesrisk för missbruk inom vårdindustrin. Rutinprocedurer för hantering av kontrollerade ämnen som utvecklats för att skydda allmänheten kan inte vara tillräckliga för att skydda vårdpersonal. Genomförandet av effektivare redovisningsförfaranden och åtgärder för att begränsa tillgången till droger i denna klass (lämplig för praktiken) kan minimera risken för självhantering av vårdgivare.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *