Koop Dilaudid (Hydromorphone HCL) online

Contact; delkolab@hotmail.com

Dilaudid (Hydromorphone HCL) behandelt matige tot ernstige chronische pijn. Dit geneesmiddel is een narcotisch analgeticum.

U kunt Dilaudid online (Hydromorphone HCL) 8 mg tabletten zonder recept (No RX) bij ons kopen.

Het is ook verkrijgbaar als gelyofiliseerde DILAUDID voor intraveneuze (IV), subcutane (SC) of intramusculaire (IM) toediening. Elke injectieflacon met een enkele dosis bevat 250 mg steriel, gelyofiliseerd hydromorfon HCI om te worden gereconstitueerd met 25 ml steriel water voor injectie USP om een ​​oplossing te geven die 10 mg / ml bevat.

De chemische naam van DILAUDID (hydromorfon hydrochloride) is 4,5α-epoxy-3-hydroxy-17-methylmorphinan-6-one hydrochloride.

opslagruimte

Bewaar bij 25 ° C (77 ° F); excursies toegestaan ​​tot 15 ° -30 ° C (59 ° -86 ° F). [Zie USP-gecontroleerde ruimtetemperatuur]. Bescherm tegen licht.

Koop Dilaudid online

Contact; delkolab@hotmail.com

Koop Dilaudid 8 mg online

Koop Dilaudid 4 mg online

koop Dilaudid online ,

Hoe Dilaudid online te kopen,

koop Dilaudid de volgende dag,

verkoop van Dilaudid online,

Bestel Dilaudid geneeskunde,

Dilaudid kopen met creditcard,

koop Dilaudid met bitcoin,

hoe Dilaudid online te kopen,

recept Dilaudid,

cod online Dilaudid,

kabeljauw Dilaudid zonder recept,

Dilaudid kopen zonder recept,

Koop Dilaudid moneygram,

koop Dilaudid met PayPal,

Dilaudid UK kopen,

Dilaudid Zweden kopen,

Dilaudid Korea kopen,

koop Dilaudid USA,

drug Dilaudid kopen,

Koop Dilaudid Powder online,

koop Dilaudid Crystal online,

Dilaudid-bestelling online,

koop Dilaudid online,

Dilaudid-kabeljauw,

koop Dilaudid Liquid online,

Waar te koop Dilaudid online,

Koop Dilaudid met Western Union,

waar te kopen goedkope Dilaudid online ,

bestel Dilaudid online,

Koop Dilaudid Pillen online,

koop Dilaudid de volgende dag,

hoe Dilaudid online te bestellen,

bestel Dilaudid online,

Contact; delkolab@hotmail.com

Hydromorphone hydrochloride is een zuivere opioïde agonist met de belangrijkste therapeutische activiteit van analgesie. Een belangrijk kenmerk van de analgesie is dat het kan gebeuren zonder verlies van bewustzijn. Opioïde analgetica onderdrukken ook de hoestreflex en kunnen ademhalingsdepressie, stemmingsveranderingen, mentale troebeling, euforie, dysforie, misselijkheid, braken en elektro-encefalografische veranderingen veroorzaken.

Veel van de hieronder beschreven effecten komen veel voor in de klasse van mu-opioïde analgetica, waaronder morfine, oxycodon, hydrocodon, codeïne en fentanyl. In sommige gevallen bestaan ​​er mogelijk geen gegevens om aan te tonen dat DILAUDID-HP soortgelijke of verschillende effecten heeft dan die welke worden waargenomen met andere opioïde analgetica. Bij gebrek aan gegevens van het tegendeel wordt aangenomen dat DILAUDID-HP deze effecten zou bezitten.

DILAUDID-HP stelt weinig risico op directe blootstelling aan personeel in de gezondheidszorg en moet voorzichtig worden behandeld en verwijderd in overeenstemming met het ziekenhuis- of institutionele beleid. Patiënten en hun families moeten de instructie krijgen om elke DILAUDID-HP die niet meer nodig is te spoelen.

Toegang tot misbruikbare geneesmiddelen zoals DILAUDID-HP vormt een beroepsrisico voor verslaving in de gezondheidszorg. Routineprocedures voor het hanteren van gereguleerde stoffen die zijn ontwikkeld om het publiek te beschermen, zijn mogelijk niet toereikend om werknemers in de gezondheidszorg te beschermen. Implementatie van effectievere boekhoudprocedures en maatregelen om de toegang tot geneesmiddelen van deze klasse te beperken (passend bij de praktijk) kan het risico van zelftoediening door zorgverleners tot een minimum beperken.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *